1 / 6
Onze kapsalon

Wij helpen u graag om de perfecte haarstijl te vinden en te creëren, die helemaal bij u past. 

2 / 6
Onze schoonheidssalon

Geniet in onze schoonheidssalon van een heerlijk verwen- en ontspanmoment.

3 / 6
Onze make-up studio

Wilt u advies over het kiezen van de juiste kleur of tips voor uw dagelijkse make-up look? Dan bent u bij onze make-up studio aan het juiste adres! 

4 / 6
Onze nagelstudio

Met onze gelpolish behandelingen bent u circa drie weken verzekerd van glanzend gelakte en stevige nagels!

5 / 6
Onze producten

Wij werken alleen met de allerbeste professionele producten.

6 / 6
Onze acties

Iedere maand een nieuwe actie bij Kapsalon Corinne.

KAPSALON CORINNE 

Kapsalon_corinne_1.jpg

Een perfect geknipte coupe, een prachtige diepe permanente haarkleuring, highlights, lowlights of balayage. Een permanente krul of juist steil haar. Wij helpen u graag om de perfecte haarstijl te vinden, die helemaal bij u past. Is uw stijl trendy of wat meer chique-klassiek? Wij adviseren, knippen en creëren graag uw gewenste en bij u passende kapsel. 

Wij werken met de allerbeste professionele haarproducten van Keune. Ontdek de diverse verzorging-, styling- en finishing- productlijnen van Keune Blend en Biosilk. Wilt u graag gezond haar? Laat uw haar en hoofdhuid dan eens door ons analyseren. Wij bieden oplossingen voor droog, pluizig, weerbarstig, fijn, dof, vet, roos, verzwakt, futloos en ouder haar. Maar ook voor hoofdhuidproblemen en haaruitval bieden wij een uitkomst. 

Kinderen

In onze salon hebben wij een speciaal ingerichte kinderkniphoekje. De kinderen kunnen hier tijdens het knippen rustig naar een leuke DVD kijken. 

Bruidswerk

De mooiste dag van uw leven begint bij Kapsalon Corinne! Het perfecte kapsel voor uw bruiloft wordt bij ons in de salon voor u verzorgd. Wij zorgen ook voor uw make-up- en nagelstyling als u dat wilt. Alles onder één dak voor ‘de mooiste’ dag van uw leven.

Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd? Stem de kapsels en make-up van uw moeder, schoonmoeder, zus(sen)/schoonzus(sen), bruidsmeisjes en vriendinnen op elkaar af en kom gezellig met elkaar naar onze salon. Jullie gaan dan na afloop helemaal in stijl en op elkaar afgestemd de kapsalon weer uit. Helemaal klaar voor de mooiste dag van uw leven. 

Fotoshoots of (gala)feest

Wij verzorgen uw kapsel en make-up, afgestemd op de kleding en stijl die u wilt. Zo straalt u op de foto’s en komt u goed verzorgd en zelfverzekerd voor de dag. 

Voor informatie over onze producten kunt u kijken op:

www.keune.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 tot 20.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 tot 12.30 uur

tussen 12.30 en 13.30 uur
 zijn wij gesloten