1 / 6
Onze kapsalon

Wij helpen u graag om de perfecte haarstijl te vinden en te creëren, die helemaal bij u past. 

2 / 6
Onze schoonheidssalon

Geniet in onze schoonheidssalon van een heerlijk verwen- en ontspanmoment.

3 / 6
Onze make-up studio

Wilt u advies over het kiezen van de juiste kleur of tips voor uw dagelijkse make-up look? Dan bent u bij onze make-up studio aan het juiste adres! 

4 / 6
Onze nagelstudio

Met onze gelpolish behandelingen bent u circa drie weken verzekerd van glanzend gelakte en stevige nagels!

5 / 6
Onze producten

Wij werken alleen met de allerbeste professionele producten.

6 / 6
Onze acties

Iedere maand een nieuwe actie bij Kapsalon Corinne.

MAKE-UP STUDIO CORINNE 

Kapsalon_corinne_3.jpg

Wilt u weten hoe u een goede make-up look creëert? Kom dan naar Make-up Studio Corinne. In onze Make-up Studio werken wij al een aantal jaren met het populaire merk 'Make-up Studio'. Het van origine Amsterdamse merk is al ruim 27 jaar een begrip in de wereld van de professionele visagie. Inmiddels wordt het merk al in meer dan 50 landen verkocht. 


Wij zijn gespecialiseerd in het geven van make-up adviezen. Heeft u een specifieke make-up vraag over bijvoorbeeld de donkere- of rijpere huid of wilt u meer weten over bepaalde trends? Wilt u advies over het kiezen van de juiste kleur of tips voor uw dagelijkse make-up look? Dan bent u bij onze Make-up Studio aan het juiste adres! Door te luisteren naar uw wensen en behoeften kunnen we u een goed advies geven en met ons zeer uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten zijn er veel mogelijkheden.

Na afloop van een behandeling krijgt u een speciale QR-code mee naar huis. Deze code verwijst naar een stappenplan voor het creëeren van de look, zodat u deze thuis gemakkelijk zelf na kunt maken. Naast de korte- of uitgebreide visagiebehandelingen, verzorgen wij ook workshops. 

Tevens kunnen wij met het 'Mix & Match' systeem een eigen kleurpalet samenstellen met oogschaduw, blusher, lipstick en concealer. Ideaal! 

De producten van Make-up Studio zijn hypoallergeen en niet getest op dieren.
 

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Bruidsarrangement

Op een tegenvallende bruidslook zit natuurlijk niemand te wachten! Een proefmake-up behandeling voor de bruid is daarom een echte aanrader. Make-up Studio Corinne verzorgt proefmake-up voor uzelf en uw familieleden (dit is uit te breiden met een proefkapsel).
Zo komt u op uw mooiste dag met een perfecte look voor de dag!

Op uw trouwdag verzorgt Make-up Studio Corinne uw bruidsmake-up vanuit onze salon of op locatie. Bruidskinderen, getuigen, familieleden en vrienden kunnen zich hier uiteraard ook bij aansluiten. 
Neem contact met ons op.

Party arrangement

Heeft u een feestje, jubileum, verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Kom dan naar onze Make-up Studio en laat uw party make-up look aan ons over! 
Neem contact met ons op.

Modeshow, toneel of musical arrangement

Wilt u shinen tijdens een modeshow, toneelstuk of musical met een look die helemaal past bij uw outfit, rol of personage? Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van grime en hebben voor iedere rol de juiste producten en materialen.
Neem contact met ons op.

Fotoshoot

Bent u op zoek naar een professionele make-up artist die de visagie ten behoeve van een fotoshoot verzorgd? Wij werken zowel vanuit onze salon als op locatie en zorgen voor dé perfecte make-up look, die past bij de setting, belichting en achtergronden. 
Neem contact met ons op.

Metamorfose

Bent u uw huidige make-up look zat en wilt u een keer helemaal iets anders? Laat u door ons verrassen en ga als een ander persoon met een compleet nieuwe look de deur uit.

Kapsalon Corinne houdt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op make-up gebied. Ieder trimester komt er een nieuwe make-up trend uit.

Zie ook: www.make-upstudio.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 tot 20.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 tot 12.30 uur

tussen 12.30 en 13.30 uur
 zijn wij gesloten