1 / 6
Onze kapsalon

Wij helpen u graag om de perfecte haarstijl te vinden en te creëren, die helemaal bij u past. 

2 / 6
Onze schoonheidssalon

Geniet in onze schoonheidssalon van een heerlijk verwen- en ontspanmoment.

3 / 6
Onze make-up studio

Wilt u advies over het kiezen van de juiste kleur of tips voor uw dagelijkse make-up look? Dan bent u bij onze make-up studio aan het juiste adres! 

4 / 6
Onze nagelstudio

Met onze gelpolish behandelingen bent u circa drie weken verzekerd van glanzend gelakte en stevige nagels!

5 / 6
Onze producten

Wij werken alleen met de allerbeste professionele producten.

6 / 6
Onze acties

Iedere maand een nieuwe actie bij Kapsalon Corinne.

NAGELSTUDIO CORINNE 

Kapsalon_corinne_4.jpg

Uw handen kunnen gezien worden als uw visitekaartje, aangezien veel mensen bewust of onbewust op uw handen letten. Het is daarom belangrijk om goed verzorgde handen en nagels te hebben. Wilt u netjes en goed verzorgd voor de dag komen? Kom dan naar Nagelstudio Corinne, waar u aan het juiste adres bent voor de complete verzorging van uw nagels en handen.


In onze salon werken twee professionele nailstylisten met een nailopleiding van Magnetics Nails. Zij informeren en adviseren u graag over een bij u passende hand- of nagelbehandeling. U kunt bij ons terecht voor een ontspannen manicurebehandeling, een parrafinebad of een gelpolish behandeling.

Gelpolish

Met onze gelpolish behandelingen bent u circa drie weken verzekerd van glanzend gelakte en stevige nagels! Kiest u voor gelpolish, dan wordt er tijdens uw behandeling allereerst een analyse gemaakt van uw handen en nagels. Zo wordt er gekeken welke behandeling voor u het beste is. Er wordt hierbij gelet op de conditie van uw nagels, maar ook op uw dagelijkse werkzaamheden en eventueel medische conditie en/of medicijn gebruik, daar dit ook van invloed kan zijn op uw gelpolish nagels.

De gelpolish wordt op uw natuurlijke nagels gelakt, zonder gebruik van nepnagels. Afbladderende lak is met onze gelpolish behandelingen verleden tijd! Gaat u voor een mooie naturel gelpolish lak? Of kiest u uit ons grote assortiment trendy kleuren? 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een hand- of nagelbehandeling of loop bij ons binnen in de salon.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 tot 20.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 tot 12.30 uur

tussen 12.30 en 13.30 uur
 zijn wij gesloten