1 / 6
Onze kapsalon

Wij helpen u graag om de perfecte haarstijl te vinden en te creëren, die helemaal bij u past. 

2 / 6
Onze schoonheidssalon

Geniet in onze schoonheidssalon van een heerlijk verwen- en ontspanmoment.

3 / 6
Onze make-up studio

Wilt u advies over het kiezen van de juiste kleur of tips voor uw dagelijkse make-up look? Dan bent u bij onze make-up studio aan het juiste adres! 

4 / 6
Onze nagelstudio

Met onze gelpolish behandelingen bent u circa drie weken verzekerd van glanzend gelakte en stevige nagels!

5 / 6
Onze producten

Wij werken alleen met de allerbeste professionele producten.

6 / 6
Onze acties

Iedere maand een nieuwe actie bij Kapsalon Corinne.

SCHOONHEIDSSALON 
CORINNE 

Kapsalon_corinne_2.jpg

Geef u over aan de handen van onze schoonheidsspecialiste en geniet van een heerlijk verwen-en-ontspan moment. In onze salon werken wij met de exclusieve cosmeticamerken van Docteur Renaud en Docteur Eckstein. De producten zitten boordevol actieve bio werkstoffen, essentiële vitaminen en natuurlijke anti-oxidanten, met de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten. Onze behandelingen zijn daarmee de ideale start voor een langdurige verbetering van uw huidconditie. Onze gezichtsbehandelingen worden altijd afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw huid.

 


Onze behandelingen zijn zowel geschikt voor de jonge als de rijpere huid. Iedere behandeling bestaat uit een reiniging van de huid, een peeling, het reinigen van eventuele onzuiverheden, verven van wimpers en wenkbrauwen, epileren, een ontspannende gelaatsmassage, een masker naar de conditie van uw huid of behandelkeuze en een afsluitende dagverzorging.

Natuurlijk kunt u ook uitsluitend kiezen voor een epileerbehandeling, het verven van uw wenkbrauwen en wimpers of het harsen van uw gezicht of lichaam.

Breng een bezoek aan onze salon om uzelf even heerlijk in de watten te laten leggen en om de stress van het dagelijks leven even te vergeten.

Kijk op onze actiepagina voor onze schoonheidssalon-voorjaarsaanbieding.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 tot 20.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 tot 12.30 uur

tussen 12.30 en 13.30 uur
 zijn wij gesloten